Ο Φάρος έκανε φέτος μια μαγική σεζόν στην Α1 Γυναικών και πήρε την 2η θέση. Ολοι μιλούσαν για μια νέα δύναμη στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Οι άνθρωποι του συλλόγου του Κερατσινίου, όμως, ζύγισαν τα πράγματα εν όψει της νέας σεζόν και έκριναν ότι δεν μπορούν να φτιάξουν μια πανίσχυρη ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και στο νέο πρωτάθλημα. Ετσι επέλεξαν τον δρόμο της… οικειοθελούς αποχώρησης από την Α1 και τον υποβιβασμό στην Α2. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι η διοίκηση άφησε την ομάδα στην… μοίρα της. Κάθε άλλο. Προσπαθεί να φτιάξει και πάλι μια ισχυρή ομάδα με ορμητήριο πια την Α2 Γυναικών. Και αυτό φάνηκε άμεσα, καθώς η διοίκηση παρέδωσε το τιμόνι της ομάδας στην Σταυρούλα Πρασσά, η οποία είναι η νέα προπονήτρια του Φάρου.

Η 39χρονη κόουτς έκανε μια μεγάλη καριέρα ως παίκτρια και ήταν και στέλεχος της Εθνικής Ομάδας (πέρασε φυσικά και από όλες τις μικρές Εθνικές).

Είχε αγωνιστεί στον Φάρο στο ξεκίνημα της καριέρας της και τώρα ξαναγύρισε εκεί ως κόουτς πια.

Ξεκίνησε την προπονητική ως βοηθός στα Σούρμενα Ελληνικό και έμεινε στον πάγκο της ομάδας ως βοηθός και μετά την απορρόφηση του συλλόγου από τον Ολυμπιακό και την γέννηση της ερυθρόλευκης ταξιαρχίας που κυριαρχεί στο γυναικείο μπάσκετ.