Η ομάδα της Κρήτης, πέτυχε, έτσι, τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια κι έκανε ακόμη ένα «βήμα» για την άνοδο. Στην παραπάνω κατηγορία προβιβάζεται απευθείας ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος διεκδικεί το «εισιτήριο» με το δεύτερο του 2ου υποομίλου.

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι η ομάδα του κόουτς Πλευράκη, μπήκε συγκεντρωμένη και δυνατά στο ματς και έχοντας ρυθμό στο παιχνίδι της , πήρε σημαντική διαφορά 25 πόντων στο α΄δεκάλεπτο, φροντίζοντας να τη διευρύνει στην συνέχεια .

Μάλιστα ο έμπειρος πολυνίκης προπονητής έδωσε την ευκαιρία από εκεί και μετά, σε όλες τις παίκτριες του να αγωνιστούν για αρκετό χρόνο και αυτές το ανταπέδωσαν , καθώς αφ ενός βρήκαν ρυθμό και ενσωματώθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, από την άλλη , με την παρουσία τους στις δυο πλευρές του παρκέ διεύρυναν την διαφορά.

Αυτήν την φορά το Αρκάδι είχε άλλη πρωταγωνίστρια που δεν ήταν άλλη από την Καζά, που “βομβάρδιζε”, συνεχώς το καλάθι της ομάδας από την Λέσβο σημειώνοντας 29 πόντους.

 

Την Παρασκευή (22/06) το Αρκάδι έχει ρεπό και το Σάββατο (23/06) αντιμετωπίζει στις 4 το απόγευμα τον Άρη Θήβας.

Διαιτητές: Ζιώγας, Κομιανός

Δεκάλεπτα: 6-31, 8-19, 14-24, 10-19

Θησέας (Αλμπάνη): Φωτέλλη 4, Λάκκα 2, Ταμβακέλλη 1, Τσιμούρτου 3, Κατσούρη, Παυλή 6, Αλασχκάρ 6, Ξυδιά 16, Δήμου, Καράκλα, Μανιάκη, Τσιολακούδη.

Αρκάδι (Πλευράκης): Κουλούρη 13, Ανυφαντάκη, Ταταράκη 2, Ουρανού, Κουλούρη Σ. 19, Παναγιωτάκη 2, Κάζα 20, Καλοκύρη, Σταυγιαννουδάκη 2, Χαμογεωργάκη 8, Καούκη 18.