Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαθέτει δύο αθλήτριες με το όνομα Πανωραία στο ρόστερ του. Η μία είναι η υπαρχηγός της ομάδας, Πανωραία Ντόκου και η δεύτερη είναι η Πανωραία Ντάλα. H γκάρντ των Ιωαννίνων αναφέρθηκε στην μεγάλη θέληση της ομάδας της για την άνοδο στην Α1, ενώ έδωσε τα εύσημα στον προπονητή της, Γιώργο Σιαμέτη και τη διοίκηση του ΠΑΣ που στέκεται δίπλα στις αθλήτριες όλα αυτά τα χρόνια.

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου είναι σημαντικό, όπως και η κινητοποίηση του κόσμου του. Τρία λεωφορεία θα ξεκινήσουν από την πρωτεύουσα της Ηπείρου με προορισμό την Πάτρα και ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αντιστοιχούν για την άνοδο στην Α1. Στο παρελθόν καμία ομάδα του βορρά δεν έχει εξασφαλίσει την άνοδο της σε αγώνα μπαράζ απέναντι σε ομάδα του νότου και ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοδοξεί να αποτελέσει την εξαίρεση. Η Ντάλα που διακρίθηκε τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ, κατέλαβε την πέμπτη θέση σε ολόκληρο το πρωτάθλημα της Α2 στην κατηγορία με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα και μίλησε στο basketblog για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

-Πόσο μεγάλη είναι η θέληση η δικιά σου, αλλά και του ΠΑΣ Γιάννινα για την άνοδο στην Α1;

«Από την στιγμή που η ομάδα μου κατέληξε να βγει δεύτερη, τα δεδομένα μας έχουν αλλάξει αυτή την στιγμή σε σχέση με τα αρχικά. Φυσικά η θέληση και η δίκη μου αλλά και της ομάδας είναι μεγάλη, γιατί αυτή την στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρόκληση».

-Έχετε άγχος για το σημαντικό παιχνίδι μπαράζ κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου;

«Δεν θεωρώ ότι έχουμε ιδιαίτερο άγχος παρόλο που είναι ένας τελικός, γιατί εμείς τον στόχο μας σαν ομάδα τον έχουμε ήδη πετύχει».

-Ποια παίκτρια του Κρόνου έχεις διακρίνει και θεωρείς πως θα χρειαστεί προσοχή στο μαρκάρισμα της;

«Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι σε θέση να το κρίνω εγώ αυτό, αλλά θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλό σύνολο παικτριών».

-Πέρυσι τέτοια εποχή γινόταν ο αγώνας μπαράζ της Πυλαίας και των Καλυβίων. Η ομάδα της Αττικής ήταν αυτή που εξασφάλισε την άνοδο της στην Α1, στην οποία ήταν μία από τις ομάδες εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση η πορεία τους;

«Μπράβο τους για όλο αυτό και σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά πραγματικά εύχομαι να γίνει το ίδιο και με εμάς».

-Σε μία εποχή στην οποία ο ελληνικός αθλητισμός βρίσκεται σε κρίση εσείς αγωνίζεστε για την προνομιούχο θέση της Α1. Ποια είναι τα συστατικά της ομάδας σας που σας έκανε τόσο ανταγωνιστικές σε μία τέτοια περίοδο για τη χώρα μας;

«Θεωρώ ότι έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή όπου δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, μια υγιής διοίκηση που είναι συνέχεια δίπλα μας και επίσης έχουμε ωραίο κλίμα μεταξύ μας, εντός και εκτός γηπέδου».

-Κατέχεις την πέμπτη θέση με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην κανονική διάρκεια της Α2. Το σουτ είναι από το αγαπημένο σου κομμάτι σε έναν αγώνα;

«Είναι ναι και στόχος μου είναι να βελτιωθώ σε όλα τα κομμάτια».