Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται η γυναικεία ομάδα του Οίακα Ναυπλίου, καθώς ξεκίνησε τις προπονήσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, η οποία θα την βρει στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Στο κλειστό του Ναυπλίου βρέθηκε και η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων κ. Ράλλη, όπως και ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρώτη προπόνηση των γυναικών του Οίακα Ναυπλίου ΕΔΩ

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Οίακα Ναυπλίου:

“Επίσημα ξεκίνησε και η προετοιμασία της γυναικείας μας ομάδας.

Μάλιστα είχαμε τη χαρά να μας επισκεφτεί η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων κ. Ράλλη, η οποία μας ευχήθηκε καλή αρχή και διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται δίπλα μας και θα κάνει ότι καλύτερο για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου.

Την ευχαριστούμε πολύ καθώς και το Δήμαρχο κ.Κωστούρο που βοηθάνε το σύλλογο μας και γενικά τον αθλητισμό της περιοχής μας.

Καλή αρχή λοιπόν στα κορίτσια μας , στους προπονητές τους Β.Τσοτσόκο και Γ.Παπούλια (Γυμναστή) και το ΓΕΝ. Αρχηγό Δ. Χρυσό και περιμένουμε να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες όλοι μαζί.

Είμαστε Όλοι Μαζί…Οίακας!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του σωματείου:

Επίσημα ξεκίνησε και η προετοιμασία της γυναικείας μας ομάδας.Μάλιστα είχαμε τη χαρά να μας επισκεφτεί η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων κ Μαρία Ράλλη-Πιτσάκη. #Είμαστε_όλοι_μαζί_Οίακας #A2

Δημοσιεύτηκε από Οίαξ Ναυπλίου στις Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020