Με όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες για μια εξαιρετική πορεία στην νέα σεζόν στην Α2 Γυναικών ξεκίνησε την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Το παρών την πρώτη προπόνηση έδωσε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Σιαμέτης και ο βοηθός του, Νίκος Γιωτάκης οι οποίοι είχαν στη διαθεσή τους τις αθλήτριες: Σαρηγιαννίδου, Μεντεσίδου, Ντάλα, Ξανθοπούλου, Χρηστάκη, Πάφη, Χήτα, Μπουκουβάλα, Βλαχοπούλου. Για διάφορους λόγους απουσίαζαν από την οι παίκτριες Ντόκου, Πανούτσου, Βρασταμηνού, Γιωτίτσα, Μπάτου.

Από την διοικούσα επιτροπή έδωσαν το παρόν ο γενικός αρχηγός κ. Τόλης Μιχαήλ και ο τεχνικός διευθυντής κ. Ζήκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα:

«ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-19»

Ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC. Ο coach Σιαμέτης και ο βοηθός του Νίκος Γιωτάκης είχαν στη διαθεση τους τις αθλήτριες: Σαρηγιαννίδου, Μεντεσίδου, Ντάλα, Ξανθοπούλου, Χρηστάκη, Πάφη, Χήτα, Μπουκουβάλα, Βλαχοπούλου. Για διάφορους λόγους απουσιάζαν από την 1η οι Ντόκου, Πανούτσου, Βρασταμηνού, Γιωτίτσα, Μπάτου.

Από την διοικούσα επιτροπή έδωσαν το παρόν ο γενικός αρχηγός κ. Τόλης Μιχαήλ και ο τεχνικός διευθυντής κ. Ζήκος.

Ο κ. Μιχαήλ δήλωσε: «Νέα χρονιά και επιστροφή για μας στις εθνικές κατηγορίες. Πολλά όνειρα και απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του ρόστερ μας. Και όπως κάνουμε πάντα για το τέλος, έχουμε μία έκπληξη για τους πιστούς φιλάθλους μας που θα ανακοινωθεί άμεσα»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC..Αγάπη διαρκείας”

*Την πρώτη προπόνηση απαθανάτισε η κάμερα του sportsioannina.gr