Η γυναικεία ομάδα της Ολύμπια Λάρισας δεν κοιτάει μόνο στο σήμερα. Κοιτάει και στο αύριο και επενδύει σε αυτό. Η ομάδα της Θεσσαλίας έκανε επένδυση για το μέλλον καθώς απέκτησε την  Ελένη Τζέλιου. 

Η 16χρονη παίκτρια παίζει στο “1” και στο “2”. Εκανε τα πρώτα της βήματα στον Αίολο Τρικάλων και πέρσι ήταν στον Ολυμπιακό Καρδίτσας από τον οποίο την απέκτησε η Ολύμπια Λάρισας.

Οι Θεσσαλοί την υποδέχτηκαν με ένα θερμό καλωσόρισμα, της ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες, ενώ ευχαρίστησαν και τον Ολυμπιακό Καρδίτσας για την παραχώρηση της παίτκριας στην Ολύμπια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ολύμπιας Λάρισας:

Η Ολύμπια Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της νεαρής pointquard Ελένης Τζέλιου. Η ταλαντούχα αθλήτρια προέρχεται απο τα Τρίκαλα ενω πέρυσι αγωνιζόμενη με τα χρώματα του Ολυμπιακού Καρδίτσας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την συνολική της απόδοση σε εκτελεστικό και οργανωτικό επίπεδο.
Η Διοίκηση της Ολύμπια Λάρισας καλωσορίζει την Ελένη στην πορτοκαλί οικογένεια και τις εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Το Δ.Σ. επίσης ευχαριστεί και την διοίκηση του Ολυμπιακού Καρδίτσας για την ανταπόκριση του στην παραχώρηση της αθλήτριας.