Δυνάμωσαν σε μεγάλο βαθμό τη ρακέτα τους τα Μελίσσια εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών με την προσθήκη της Κορίνας Κριμιτζά

Η Κριμιτζά είναι μόλις 20 ετών, έψει ύψος 1,85 και ήδη διαθέτει πολλές “εικόνες” και παραστάσεις από το παρελθόν της. Πιο συγκεκριμένα έχει συμμετάσχει με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες, όπως και με την ομάδα Νεανίδων 3×3.

Σε συλλογικό πλαίσιο έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Σπόρτιγκ και της Αγίας Παρασκευής με σημαντική συμμετοχή και στις δύο ομάδες της. Είναι αρκετά ταλαντούχα και διαθέτει εκπηκτικές κινήσεις κοντά στο καλάθι και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τα Μελίσσια εν όψει της νέας σεζόν στην Α2 Γυναικών.

Δείτε την ανακοίνωση των Μελισσίων:

“Ο ΚΑΟ Μελισσίων με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της Κορίνας Κριμιτζά. Η Κορίνα ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Σπόρτιγκ, αγωνίστηκε στην ομάδα των Πατησίων και στην Αγία Παρασκευή. Είναι 20 ετών (γεν. 2000), και με ύψος 185εκ. καλύπτει τις θέσεις μέσα στη ρακέτα. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες, όπως και με την ομάδα Νεανίδων 3×3. Ο εξαίρετος χαρακτήρας της, η ηλικία της και η αγωνιστικότητά της, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόκτησή της από τους πορτοκαλί. Την καλωσορίζουμε στην μπασκετική μας οικογένεια και ευχόμαστε μία αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Η Κορίνα Κριμιτζά στα πορτοκαλί! (24/7)

Δημοσιεύτηκε από melissiabc.gr στις Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020