Η Νεφέλη Στούπα θα παραμείνει στον Αθηναϊκό για έναν ακόμα χρόνο. Η γυναικεία ομάδα του Βύρωνα ήθελε να κρατήσει στο ρόστερ της την 19χρονη (1.85μ.) πάουερ φόργουορντ σέντερ και τελικά τα κατάφερε. Η διοίκηση τα βρήκε με την Νεφέλη Στούπα, η παίκτρια υπέγραψε νέο συμβόλαιο και ο σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή της. 

Η παίκτρια τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι είναι χαρούμενη που έμεινε στον Αθηναϊκό, ξεκαθάρισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ ευχαρίστησε την διοίκηση και τον προπονητή της για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού για την παραμονή της Ελένης Στούπα και οι δηλώσεις της παίκτριας της ομάδας του Βύρωνα.

“Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Νεφέλη Στούπα για ακόμα μία σεζόν.

Με μεγάλη μας χαρά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Νεφέλη αναγνωρίζοντας ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της, και το ότι την περσινή σεζόν ήταν η πρώτη ενεργή της συμμετοχή σε αυτό το επίπεδο, ανταπεξήλθε και βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα. Της ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία.

Η Νεφέλη Στούπα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ και φέτος με την φανέλα του Αθηναϊκού. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο σε ατομικό επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον coach Καλογερόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν”.