Μεταγραφικό κρεσέντο για τον Φάρο Κερατσινίου. Η ομάδα του Πειραιά, που… υποβιβάστηκε οικειοθελώς φέτος στην Α2 Γυναικών παρά το ότι ήταν πέρσι η δεύτερη μεγάλη δύναμη της Α1 μετά τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε την απόκτηση 5 παικτριών, των Ελίνας Ισκίογλου, Βασιλικής Παπαϊωάννου, Ανα Ταντουρόφσκα, Κωνσταντίνας Γραμματικού και Κωνσταντίνας Χόντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Μετά τις εισηγήσεις της προπονήτριας και τις επαφές με τις αθλήτριες, ο Φάρος Κερατσινίου υποδέχεται στις τάξεις της γυναικείας ομάδας, μια πεντάδα μεταγραφών.

Η Ελίνα Ισκίογλου με την εμπειρία και την ποιότητα, που διαθέτει θα αποτελέσει την… κολώνα κάτω από το καλάθι. Είναι 32 ετών, ξεκίνησε στον Ιωνικό Νικαίας και αγωνίστηκε σε συλλόγους της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας. Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στον ΕΦΑΟ Ζωγράφου.

Παιδί των Εσπερίδων, αν και πέρυσι αγωνίστηκε στον Προφήτη Ηλία, η επόμενη ψηλή Βασιλική Παπαϊωάννου (23 ετών) θα προσφέρει δύναμη στις θέσεις 4 και 5.

Την περιφερειακή γραμμή θα ενισχύσουν τα επόμενα τρία αποκτήματα. 

 Η Ανα Ταντουρόφσκα (29 ετών), guard υψηλών προδιαγραφών, με θητεία σε Άρτεμη και Ολυμπιακό Βόλου, διακρίνεται για την ευστοχία της στο μακρινό σουτ.

Η 21χρονη guard Κωνσταντίνα Γραμματικού θα βοηθήσει την φετινή προσπάθεια ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της. Ξεκίνησε στον Πανιώνιο και έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Πυλαίας, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΕΦΑΟ Ζωγράφου.

Δύναμη και πάθος θα προσθέσει στην ομάδα, η επίσης 21 χρονη guard-forward Κωνσταντίνα Χόντο. Δεν της λείπει η εμπειρία αφού ήταν αθλήτρια σε Πορφύρα, Ελευθερία Μοσχάτου, Πανιώνιο, Ελληνικό, Ολυμπιακό, Αθηναϊκό και Κρόνο».