Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου συνεχίζει την μεταγραφική της αντεπίθεση. Η ομάδα της Μακεδονίας έκανε μια πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς απέκτησε την 20χρονη σέντερ Τατιάνα Τζιότζιου. Η νέα παίκτρια της ομάδας της Α2 Γυναικών (Βόρειος Ομιλος) έμαθε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής της Τριανδρίας και στην συνέχεια μετακόμισε στον Αρη και από εκεί πέρασε στον Ηρακλή.

Εχει περάσει από τις μικρές Εθνικές Ομάδες και μάλιστα ήταν πριν λίγο καιρό με τη Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Η Τατιάνα Τζιότζιου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μετά την μεταγραφή της και ξεκαθάρισε ότι το Νέο Ρύσιο μπορεί να πετύχει τους στόχους του: «Μια καινούργια χρόνια ξεκινάει σε λίγο καιρό και οι συνθήκες φαίνονται σχεδόν ιδανικές. Το Ρύσιο έχει μεγάλη ιστορία και συμβολή στο γυναικείο μπασκετικό χώρο και η φετινή ομάδα έχει πολλές προοπτικές. Εύχομαι υγεία σε όλους και πιστεύω πως συνδυάζοντας το οικογενειακό κλίμα με τη σκληρή δουλειά οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν και με το παραπάνω».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μία ακόμη προσθήκη για το γυναικείο μας αυτή της 20χρονης center ΤατιάναΤζιότζιου!

Το βιογραφικό της

Ξεκίνησε στο μίνι της Τριανδρίας και στις κορασίδες του Βίκτωρα. Στη συνέχεια στον Α.Σ. Άρης όπου στις κορασίδες κατέκτησε τοπικό και πανελλήνιο πρωτάθλημα. Με την ομάδα των νεανίδων, τοπικό πρωτάθλημα και συμμετοχή στην γυναικεία ομάδα σε Α1 και Α2 εθνική κατηγορία. Ταυτόχρονα, το 2015-2016 κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα με το Ελληνικό Κολλέγιο. Το 2016-2017 μεταγράφηκε στον Ηρακλή όπου κατέκτησε τη 2η θέση στην Α2 του βορρά και την επόμενη την 1η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Είχε συμμετοχή σε όλες τις ηλικιακές εθνικές ομάδες με πρόσφατη τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα νέων γυναικών που αγωνίστηκε στην Οράντεα της Ρουμανίας. Τατιάνα, σε καλωσορίζουμε στο σύλλογό μας και σου ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία».