Η Τερψιθέα Γλυφάδας πρόσθεσε μια πολύ σημαντική παίκτρια στο έμψυχο δυναμικό της. Η γυναικεία ομάδα της Γλυφάδας ανακοίνωσε την απόκτηση της 19χρονης γκαρντ φόργουορντ Βαρβάρας Μυλωνάκη.

Η παίκτρια είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, ενώ πέρσι έπαιζε στον Πρωτέα Βούλας. Η Μυλωνάκη έκανε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, όπου μάλιστα είχε προπονητή, τον νυν τεχνικό ηγέτης της Τερψιθέας, Βαγγέλη Βασιλάκο.

Στην ανακοίνωση της Τερψιθέας τονιζόταν χαρακτηριστικά:

“Η Βαρβάρα Μυλωνάκη είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές Ομάδες Υποδομών, έχει αγωνιστεί στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα και πέτυχε τις πρώτες της διακρίσεις, μαζί με τον νυν προπονητή της Τερψιθέας, Βαγγέλη Βασιλάκο, ενώ στη συνέχεια και τα τελευταία 3 χρόνια, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πρωτέα Βούλας!

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει αξιοσημείωτες διακρίσεις:

Με την ομάδα του Κρόνου Αγ. Δημητρίου, έχει αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Παγκορασίδων ΕΣΚΑΝΑ και 2 φορές Πρωταθλήτρια Κορασίδων ΕΣΚΑΝΑ, κατακτώντας στη συνέχεια, τη 2η και 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων!

Με την ομάδα του Πρωτέα Βούλας, έχει αναδειχθεί 2 φορές Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Νεανίδων, όντας Πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΝΑ Νεανίδων και μία φορά Κυπελλούχος ΕΣΚΑΝΑ Γυναικών!

Επίσης, συμμετείχε στην ομάδα του 2ου Λυκείου Βούλας, με το οποίο έφθασε στην κατάκτηση της 2ης θέσης, στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων, που διεξήχθη στο Πόρετς της Κροατίας!

Έχει αναδειχθεί μέλος της καλύτερης 5άδας του Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος «Πέτρος Καπαγέρωφ» της ΕΟΚ, αλλά και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2015, στην Καλαμπάκα!

Πέρσι, σε ηλικία μόλις 18 ετών, είχε 10 λεπτά μ.ο. συμμετοχής στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών, με τον Πρωτέα Βούλας!”