Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών προχώρησε η ομάδα του Αθηναϊκού με την προσθήκη της Θεοδώρας Οσαρενχόε στο ρόστερ της. 

Η Οσαρενχόε είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται ως φόργουορντ/σέντερ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τις εξής ομάδες: Ανταιός, Γ.Σ Περιστερίου

Δείτε τις δηλώσεις που πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αθηναϊκού:

«Είναι μεγάλο άλμα για μένα να βρεθώ στην ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ομάδα του Ανταιου που με ανέδειξε, και την προηγούμενη μου ομάδα το Γ.Σ Περιστερίου».

Δείτε την ανακοίνωση του Αθηναϊκού:

“Εναρξη συνεργασίας με Θεοδώρα Οσαρενχόε

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της Θεοδώρας Οσαρενχόε για τη σεζόν 2020 – 2021. Η Θεοδώρα είναι γεννημένη το 2000 έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5».

Προηγούμενες ομάδες: Ανταιος, Γ.Σ Περιστερίου”.

Δείτε τις δημοσιεύσεις του συλλόγου:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της Θεοδώρας Οσαρενχόε για τη σεζόν 2020 – 2021. Η Θεοδώρα είναι γεννημένη το 2000 έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Θεοδώρα Οσαρινχόε: «Είναι μεγάλο άλμα για μένα να βρεθώ στην ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ομάδα του Ανταιου που με ανέδειξε, και την προηγούμενη μου ομάδα το Γ.Σ Περιστερίου». Προηγούμενες ομάδες:Ανταιος, Γ.Σ Περιστερίου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις

Δημοσιεύτηκε από Athinaikos WBC στις Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020