Μετά την προσθήκη της Ιωάννας Τραγουστή, η γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού προχώρησε σε ακόμα μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, αυτή της Ζωής Νίξινα εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η Ζωή Νίξινα είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,82 και καλύπτει τις θέσεις της φόργουορντ/σέντερ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και πάλι στον Αθηναϊκό, ενώ τα δύο προηγούμενα έτη αγωνιζόταν ως δανεική στην ομάδα του Σπόρτιγκ, όπου πήρε πολλές εμπειρίες και είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί με τον Αθηναϊκό στην Α2 Γυναικών

Δείτε τις δηλώσεις της Νίξινα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω και πάλι τη φανέλα του Αθηναϊκού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και θα δώσω το 100% να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία σε όλες τις παίκτριες».

Δείτε την ανακοίνωση του Αθηναϊκού:

 «Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Ζωή Νιξίνα. Η Ζωή μετά από δύο χρόνια δανεισμού της στο Σπόρτιγκ επιστρέφει στο σύλλογο. Είναι γεννημένη το 1996, έχει ύψος 1,82μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “4” και “5”».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Ζωή Νιξίνα. Η Ζωή μετά από δύο χρόνια δανεισμού της στο Σπόρτιγκ επιστρέφει στο Σύλλογο. Είναι γεννημένη το 1996 έχει ύψος 1,82μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» Ζωή Νιξίνα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω και πάλι τη φανέλα του Αθηναϊκού. Ευχάριστω τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και θα δώσω το 100% να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία σε όλες τις παίκτριες».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις