Παρελθόν αποτελεί από την γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Θανάσης Κυρκούσης και ο σύλλογος της Α2 Γυναικών αναζητάει πλέον τον αντικαταστάτη του.

Ο Ελληνας προπονητής είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στις 28 Ιανουαρίου 2019. Είχε αντικαταστήσει στον πάγκο τον Γιώργο Ατακτίδη, ο οποίος είχε εκείνη την περίοδο 7ο τον Απόλλωνα με 17 βαθμούς.

Ο Θανάσης Κυρκούσης ανέλαβε τα ηνία έχοντας δίπλα του στον πάγκο την Κατερίνα Καρακασίδου. Ο Απόλλωνας έκανε μια καλή πορεία στην συνέχεια και τερμάτισε τελικά φέτος στην 5η θέση της κατάταξης του 2ου Ομίλου της Α2 Γυναικών με 35 βαθμούς.

Η ομάδα αποχαιρέτισε τον Θανάση Κυρκούση με μια ανακοίνωση στην οποία ο σύλλογος ευχαρίστησε τον Ελληνα προπονητή για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα και του ευχόταν ολόψυχα κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τον «χωρισμό» με τον Θανάση Κυρκούση:

«Ο ΜΓΣΚ “Ο ΑΠΟΛΛΩΝ” ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ κ. Θανάση Κυρκούση. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».