Παρά το γεγονός πως η φετινή χρονιά ήταν εκπληκτική για την ΑΕΚ Περιστερίου με τον coach Μάνο Μανουσάκη στο “τιμόνι” της, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και στην επόμενη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Μανουσάκης φέτος οδήγησε την ΑΕΚ Περιστερίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών έχοντας ρεκόρ 18-2 και χάρισε στο σωματείο την πολυπόθητη άνοδο στην Α2 Γυναικών.

Ωστόσο, σήμερα (13/06) ο σύλλογος έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας του με τον coach Μανουσάκη μέσω ανάρτησης στα social media της ομάδας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ Περιστερίου:

“Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αποτελεί ο προπονητής του Γυναικείου τμήματος κ. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ.

Ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στην ομάδα μας το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον κ. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΝΟ.

Ο κ. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του Γυναικείου τμήματος του Συλλόγου για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Το Δ.Σ. της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ του εύχεται ολόψυχα ευημερία στον ίδιο και στην οικογένεια του καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα”.

Δείτε το εν λόγω δημοσίευμα: