Μετά τις ανανεώσεις έξι αθλητριών, η ΑΕΚ Περιστερίου προχώρησε σε ακόμη τρεις εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Ο λόγος για τις αθλήτριες Τζίβα Αναστασία, Μαλαπάνη Μαγδαληνή και Βελιώτη Κωνσταντίνα

Μάλιστα, στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας θα βρίσκεται και η νεαρή αθλήτρια του συλλόγου Κυριμάκη Μαριλένα, η οποία  προέρχονται από τα “σπάχνα” του σωματείου και ήταν μέλος της “χρυσής” φουρνιάς των Κορασίδων – Νεάνιδων (γεννημένες το 2000-2001).

Η Τζίβα είναι 20 ετών και καλύπτει τις θέσεις της φόργουορντ, η Μαλαπάνη είναι επίσης 20 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις της γκαρντ, ενώ η Βελιώτη που είναι εξίσου 20 ετών αγωνίζεται και εκείνη σαν γκαρντ. Τέλος, η νεαρή Κυριμάκη είναι 19 ετών και “γεμίζει” τη ρακέτα της ομάδας.

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ Περιστερίου:

“Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τις αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος: TZIBA ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΑΛΑΠΑΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΒΕΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ενώ προωθήκε από το τμήμα των Νεάνιδων του συλλόγου μας η αθλήτρια: ΚΥΡΙΜΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ.
Πρόκειται για τέσσερις αθλήτριες που προέρχονται από τα σπάχνα του Συλλόγου μας και ανήκουν στην χρυσή φουρνιά των Κορασίδων – Νεάνιδων (γεννημένες το 2000-2001).
Η 20χρονη forward ΤΖΙΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, η 20 χρονια guard ΜΑΛΑΠΑΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, η 20χρονη guard ΒΕΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και η 19χρονη center ΚΥΡΙΜΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
παίζουν μαζί από μικρά παιδιά και έχουν ενταχθεί στο Γυναικείο τμήμα του Συλλόγου μας, δείχνοντας ότι η δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στα τμήματα υποδομής, έφερε καρπούς και τέσσερα γηγενή κορίτσια στελεχώνουν την Γυναικεία ομάδα μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Ευχόμαστε υγεία και συνέχεια στις επιτυχίες και των τεεσσάρων αθλητριών με την ομάδα μας!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου από το Περιστέρι: