Η Ολύμπια Λάρισας προχώρησε σε τρεις “αναβαθμίσεις” νεαρών αθλητριών από το τμήμα των νεανίδων στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Ο λόγος για τις αθλήτριες Μαγδαληνή Τσιούρβα, Ευαγγελία Κλεισιάρη και Κωνσταντίνα Τέλιου. Οι δύο πρώτες αγωνίζονται στις θέσεις των γκαρντ και έχουν ύψος 1,76 και 1,78 αντίστοιχα, ενώ η Τέλιου είναι 1,82 και αγωνίζεται ως φόργουορντ.

Η προώθηση των κοριτσιών αυτών στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου και το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών αντίστοιχα εκδηλώνει τους “στόχους” του σωματείου να βασιστεί σε νεανικό κορμό τη νέα σεζόν.

Δείτε την ανακοίνωση της Ολύμπιας Λάρισας:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προώθηση τριών κοριτσιών απο το τμήμα νεανίδων στο τμήμα γυναικών και τη συμμετοχή τους στο ρόστερ για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Πρόκειται για τις:
▪︎ Μαγδαληνή Τσιούρβα (2004)
1.76 / guard
▪︎ Ευαγγελία Κλεισιάρη (2004)
1.78 / guard
▪︎ Κωνσταντίνα Τέλιου (2004)
1.82 / power forward
Τα κορίτσια άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις την περσινή περίοδο στα ματς όπου πήραν χρόνο συμμετοχής με το γυναικείο τμημα, ενώ ειχαν πρωταγωνιστικό ρολο στα αναπτυξιακά πρωτάθληματα που συμμετείχαν με αποκορύφωμα την πολύ καλή παρουσία στην β’ φάση του Πανελληνίου Νεανίδων.
Το Δ.Σ. εύχεται στα κορίτσια υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προώθηση τριών κοριτσιών απο το τμήμα νεανίδων στο τμήμα γυναικών και…

Δημοσιεύτηκε από Olympia Larisas BC στις Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020