Η οικογένεια του Αθηναϊκού αρχίζει να μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς καθώς η ομάδα του Βύρωνα συνεχίζει να αποκτά νέους συμμάχους. Έτσι, μετά το ΙΕΚ ΔΟΜΗ ακόμα μία εταιρεία θα βοηθήσει τον Αθηναϊκό στα πρώτα βήματα… της νέας εποχής. Ο λόγος για την “Ergoplati“, μία εταιρεία που ειδικεύεται στα ανατομικά μαξιλάρια. Ο Αθηναϊκός γιγαντώνεται χορηγικά

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την εταιρία Ergoplati, η οποία θα αποτελέσει έναν από τους κύριους χορηγούς της ομάδας.

Το έξυπνο και λειτουργικό μαξιλαράκι, υποστηρίζει με εξαιρετικό τρόπο τον αυχένα και την πλάτη. Εξίσου λειτουργικά και δυναμικά η Ergoplati θα στηρίξει και την προσπάθεια της ομάδας μας, να επιστρέψει εκεί που ανήκει: στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, πριν αρχίσει ξανά το ταξίδι στην Ευρώπη. Εκεί όπου καταξιώθηκε, κερδίζοντας ένα… χρυσό αστέρι.

Η Ergoplati θα είναι κοντά μας, ελπίζουμε, για πάρα πολλά χρόνια. Την καλωσορίζουμε κι ευχόμαστε η συνεργασία μας να είναι εξίσου αποδοτική και για τα δύο μέρη…”