Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι Αστέρας Εξαρχείων και Μαλαματένια Καρασταμάτη… φλερτάρουν έντονα. Η σύζυγος του Μανώλη Παπαμακάριου έφτασε και την περσινή μεταγραφική περίοδο μία ανάσα από την συμφωνία με τους “μελανόλευκους”, αλλά η μεταγραφή του έμπειρου γκαρντ στην Λαγκούν Άρο έβαλε… τέλος στις όποιες συζητήσεις.

Φέτος, όμως, ο Αστέρας έχει επανέλθει δριμύτερος, με τους ανθρώπους της ομάδας να επικοινωνούν με την έμπειρη σέντερ και να αποσπούν τη θετική της απάντηση. Για να ολοκληρωθεί, όμως, η συμφωνία το μόνο που χρειάζεται είναι ο… επαναπατρισμός του συζύγου της, που θα της επιτρέψει να κυριαρχήσει και πάλι κάτω από τα καλάθια.

Μαζί, όμως, με την Καρασταμάτη, κάτοικος Εξαρχείων αναμένεται να γίνει και η Δώρα Παντέλη, η οποία μετά από ένα χρόνο στην Α2 και τον Πρωτέα Βούλας, επιστρέφει στα σαλόνια της Α1 (σ.σ.: πρόπερσι στον Παναθηναϊκό) για λογαριασμό του Αστέρα Εξαρχείων.

Η αθηναϊκή ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με την πρώην, πλέον, παίκτρια του Πρωτέα Βούλας και φιλοδοξεί με τις Καρασταμάτη και Παντέλη να δημιουργήσει μία… εντυπωσιακή ομάδα τόσο από αγωνιστικής άποψης, όσο και από άποψη ομορφιάς.