Ο Γιώργος Λειβάδης αποτελεί παρελθόν για τον Ίκαρο, μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στον πάγκο της ομάδας που φέτος βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Α1 γυναικών. Ο Έλληνας τεχνικός μετά από αποχώρησή του μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη συνεργασία του με τον σύλλογο και το μέλλον του.
Αναλυτικά:

Για τη συνεργασία του με τον Ίκαρο: “Είμαι περήφανος που ήμουν προπονητής σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του γυναικείου μπάσκετ. Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες για τη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον ενάμιση χρόνο. Πέρσι είχαμε μία καταπληκτική πορεία φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος  και φέτος αποχωρώ αφήνοντας την ομάδα στην 5η θέση.

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια που συνεργάστηκα πέρυσι και φέτος. Ειδικά τις τέσσερις παίκτριες που είμαστε από πέρυσι μαζί (Καλογήρου, Τζεγιαννάκη, Λουκάτου, Αθανασίου) και την φυσιοθεραπεύτρια Γεωργία Βόλλα. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: “Φέτος ξεκινήσαμε πολύ καλά κερδίζοντας το Ελληνικό στο Κύπελλο που είναι μία εξαιρετική ομάδα με καλή προπονήτρια. Στο πρωτάθλημα είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Μείναμε όρθιοι καταφέρνοντας να βρούμε ρυθμό και ψυχολογία που μας βοήθησε στη συνέχεια. Ελπίζω ότι η ομάδα θα διατηρήσει τουλάχιστον την 5η θέση προκειμένου να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ”.

Για το μέλλον του σε προσωπικό επίπεδο: “Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση για τη χώρα. Τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προπονητικό τα πράγματα είναι δύσκολα. Είμαι πεπεισμένος ότι με δουλειά και υπομονή μπορούμε να τα φτιάξουμε όλα. Αισιοδοξώ ότι δεν θα μείνω για πολύ καιρό μακριά από αυτό που αγαπάω. Όπως ήμουν έτσι και παραμένω ανοικτός σε κάθε πρόκληση και πρόταση”.