Το γράψαμε; Ισχύει!…
Ποδαρικό με τον καλύτερο τρόπο έκανε στις μεταγραφές ο Αστέρας Εξαρχείων καθώς προχώρησε στην απόκτηση της Κατερίνας Δελή. Η πολύπειρη γκαρντ βρισκόταν στο “στόχαστρο” των “μελανόλευκων” με το φλερτ των δύο πλευρών να είναι έντονο, όπως σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr από τις 04/07.

Τελικά Κατερίνα Δελή και Αστέρας Εξαρχείων έδωσαν τα χέρια με την ίδια να δηλώνει μετά την επικύρωση της συμφωνίας: “Επέλεξα φέτος να συνεχίσω την καριέρα μου στα Εξάρχεια γιατί είναι μία ομάδα που έχει πολλά χρόνια παρουσία στην Α1. Έχει ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ, με πρώτο τον Ανδρέα Μαζαράκη και στη συνέχεια όλη την ομάδα στην οποία επικρατεί οικογενειακό κλίμα.

Τα τελευταία δύο χρόνια έζησα κάποιες καταστάσεις που με στενοχώρησαν πολύ. Αγαπώ το μπάσκετ, είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα και δεν θα μου άρεσε να συνδυάσω τα τελευταία -ίσως- χρόνια μου με αυτές.

Πιστεύω πως ο συνδυασμός των νέων αθλητριών και των πιο έμπειρων πάνω στον οποίο θα στηριχτεί ο Αστέρας θα είναι πολύ καλή κίνηση και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια και να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα”.

Το επιτυχημένο μοντέλο της περσινής χρονιάς δεν πρόκειται να αλλάξει αφού το πλάνο προβλέπει ενίσχυση της ομάδας με έμπειρες παίκτριες, οι οποίες θα γνωρίζουν καλά τα μυστικά της κατηγορίας και, παράλληλα, επένδυση σε νέες αθλήτριες έτσι ώστε ο Αστέρας να έχει μία γερή βάση για τα επόμενα χρόνια.

Η Κατερίνα Δελή δεν χρειάζεται συστάσεις. Η αγωνιστική της αξία είναι πολύ μεγάλη και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φέτος θα την έχουμε στην ομάδα μας. Ξεκινήσαμε από αυτή αλλά σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες παίκτριες. Η φιλοσοφία μας είναι ίδια με την περυσινή. Να δημιουργήσουμε ένα καλό ανταγωνιστικό σύνολο που θα προσπαθεί με πάθος για τη νίκη σε κάθε αγώνα”, τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Κεραμιδάς.