Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το «μπαράζ» μεταγραφών, προκειμένου να μπορέσει να «απαντήσει» στις κινήσεις που έχει κάνει στις αρχές του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός. Οι «πράσινοι», προχώρησαν σε μία σπουδαία μεταγραφή, φέρνοντας στις τάξεις τους την Ασπασία Καλαμπάκου και δημιουργώντας μία εξαιρετική περιφερειακή γραμμή με την προσθήκη της, με το προχθεσινό (6/7) ρεπορτάζ του Basketblog.gr να επιβεβαιώνεται.

Η Καλαμπάκου, ασφαλώς, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση με το «τριφύλλι» στο στήθος, αφού ο πατέρας της και μέχρι πρότινος προπονητής του Παγκρατίου, Ντίνος, είχε φορέσει την φανέλα αυτή, την περίοδο 1990-1992, ενώ και η μητέρα της, Λίλα Χατζηορίδου είχε γράψει τη δική της ιστορία στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ασπασία Καλαμπάκου.

Η νεοαποκτηθείσα διεθνής γκαρντ είναι γεννημένη στις 8/12/93 στην Αθήνα και έχει ύψος 1.80μ.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2016 Αkropol (Σουηδία)

2014-16 ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

2013-14Κρόνος Αγίου Δημητρίου

2012-13 Αστέρας Εξαρχείων

2008-13  ΔΑΣΑΛ»/

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού, η Καλαμπάκου είπε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν τεράστιο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και παράλληλα νιώθω ιδιαίτερη τιμή λόγω του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με το Τριφύλλι στο στήθος και οι δύο γονείς μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και να προσφέρουμε πολλές χαρές στους οπαδούς μας, που γνωρίζω ότι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας και γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε αγώνα».