Την αναβολή της αυριανής(13/12, 14.00) της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών ζήτησε η Νίκη Λευκάδας, καθως πέντε παίκτριες της επισκέφθηκαν το νοσοκομείο με συμπτώματα γραστρεντερίτιδας.

Η προετοιμασία της Νίκης για τον αυριανό(13/12) αγώνα με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου ολοκληρώθηκε με σοβαρά προβλήματα, καθώς πέντε από τις παίκτριες της ομάδας διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λευκάδας με συμπτώματα γραστρεντερίτιδας, με τις δύο εξ αυτών μάλιστα να κρίνεται αναγκαίο να παραμείνουν κλινήρεις. Έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου αιτήθηκαν την αναβολή του αυριανού(13/12) παιχνιδιού, με το αίτημα τους να μη γίνεται αποδεκτό από τον Κρόνο και πλέον η αποστολή της Νίκης θα ταξιδέψει στην Αθήνα με πολλές απουσίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Λευκάδας:

“Προς ενημέρωση των φιλάθλων μας. Το Α.Σ. Νίκη Λευκάδας ενημερώνει ότι αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα της γυναικείας μας ομάδας με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, καθότι πέντε παίκτριές μας επισκέφτηκαν το νοσοκομείο της πόλης μας με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας το πρωί του Σαββάτου (12/12) και μάλιστα οι δύο εξ αυτών κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνουν κλινήρεις. Το αντίπαλο σωματείο δεν δέχτηκε να αναβληθεί ο αγώνας και έτσι η ομάδα μας ταξιδεύει με σημαντικές ελλείψεις στην Αθήνα έτσι ώστε να αγωνιστεί αύριο (13/12) στις 14.00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου”.