Ο Αθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό ,στην Εργάνη για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών, αλλά στάθηκε αξιοπρεπώς κάτι που τόνισε σε δηλώσεις της στο basketblog.gr η Ζωή Κεχαγιά. Η πολύπειρη Ελληνίδα γκαρντ υπογράμμισε ότι αυτό που λείπει από την ομάδα της είναι η εμπειρία διαχείρισης τέτοιων παιχνιδιών, ενώ σχολίασε και την παρουσία του κόσμου που δείχνει πόσο κοντά είναι σε κάθε αγώνα του Αθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Θα ήθελα ένα σχόλιο για την αναμέτρηση

Παίζαμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και αυτό το ξέραμε. Στα πρώτα δυο δεκάλεπτα ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες παίζαμε σωστά ξέραμε ποιες παίκτριες να κλείσουμε, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο που είναι η κακή μας περίοδος για ένα ακόμα παιχνίδι αποδείξαμε ότι δεν μπορούμε αλλά πιστεύω ότι σιγά και παιχνίδι με παιχνίδι θα το βελτιώσουμε και αυτό.

Που οφείλεται αυτό κατά τη γνώμη σου και ο Αθηναϊκός δεν μπορεί να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό και στα 40 λεπτά του αγώνα.

Ο Αθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα ηλικιακά. Αν εξαιρέσει κανείς εμένα και δυο τρεις άλλες ακόμα αθλήτριες οι υπόλοιπες είναι νεαρές σε ηλικία. Αυτά τα κορίτσια έχουν δυνατότητες αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πάρουν στις πλάτες του την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει την πολύ μεγάλη τιμή να διαθέτει στο ροστερ του την Τούλα την Καλέντζου και τη Λολίτα τη Λύμουρα δυο πολύ έμπειρες αθλήτριες που ξέρουν πώς να διαχειρίζονται τέτοιους αγωνες. Όπως είδατε όταν ηταν στον πάγκο εμείς μειώσαμε το σκορ και όταν ξαναμπήκαν στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ανέκτησε και πάλι τη διάφορα ασφαλείας. Εκεί είναι και  μεγάλη διαφορά με τον Παναθηναϊκό. Εμείς δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο από ο,τι στο ματς με τον Άρη Πετρούπολης και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε.

Θα ήθελα και ένα σχόλιο σου για τον κόσμο. Είδαμε εξέδρες γεμάτες από μικρά παιδιά εικόνα που μόνο καλό κάνει στο γυναικείο μπάσκετ.

Επειδή έχω ζήσει τον Αθηναϊκό και στις καλές του εποχές πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο  και μας στηρίζει κάθε φορά που αγωνιζόμαστε στην «Εργάνη». Νομίζω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον κύριο Τσαγκαράκη, τον κόουτς, όλο το σταφ αλλά και τους μεγάλους μας χορηγούς την KIMBO και τους κύριους Πετρόπουλους και έχουν καταφέρει να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο. Ελπίζω και εμείς να τους δικαιώσουμε με τα αποτελέσματα μας και να χαίρονται να έρχονται να μα βλέπουν.

Και τώρα η συνέχεια;

Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Κρόνο μέσα στον Άγιο Δημήτριο, εμείς όπως έχω ξαναπεί κυνηγάμε να σωθούμε και ο,τι έρθει. Εμείς πρέπει να παλέψουμε αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε όπως παίξαμε στα δυο πρώτα δεκάλεπτα με τον Παναθηναϊκό και θα έρθει και το αποτέλεσμα που θέλουμε