Η Ζώη Δημητράκου αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό στην Τουρκία και μίλησε για την εμπειρία της αυτή. Η Ελληνίδα παίκτρια που αγωνίζεται στην Αμπντουλάχ Γκιουλ Γιουνιβέρσιτι είναι απολύτως ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα παρουσία της στο Τουρκικό πρωτάθλημα,ενώ παράλληλα, υπογράμμισε ότι Τουρκία και Ελλάδα έχουν πολλές ομοιότητες. Τέλος μίλησε και για τα μελλοντικά της σχέδια.

αναλυτικά τα όσα είπε

 

“Είναι από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα, μαζί με το ρωσικό, όπου έπαιξα για δύο χρόνια. Το απολαμβάνω όμως. Κάθε χρόνο έρχονται και περισσότερες καλές παίκτριες στην Τουρκία, με αποτέλεσμα το επίπεδο να ανεβαίνει συνέχεια. Η Τουρκία είναι από τις ομορφότερες χώρες κι αυτό είναι σίγουρα ένα ατού.

 

Ελλάδα και Τουρκία έχουν πολλές ομοιότητες. Υπάρχουν πολλές τουρκικές λέξεις που μοιάζουν με ελληνικές. Επίσης βάσει της κουλτούρας μας είναι εύκολο να προσαρμοστείς εδώ. Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Λατρεύω τους Τούρκους και το φαγητό. Στα ρεπό κάποιες φορές πηγαίνω στην Κωνσταντινούπολη, γιατί τη θεωρώ από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο“.

 

Για τα μελλοντικά της σχέδια: “Θέλω να κάνω οικογένεια όταν τελειώσω την καριέρα μου, αυτός είναι ο στόχος μου. Μετά δεν γνωρίζω το θα κάνω, αλλά η οικογένεια είναι προτεραιότητα για μένα Θέλω να κάνω οικογένεια όταν τελειώσω την καριέρα μου, αυτός είναι ο στόχος μου. Μετά δεν γνωρίζω το θα κάνω, αλλά η οικογένεια είναι προτεραιότητα για μένα“.