Οι δύο πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος έχουν προσφέρει πολύ δυνατά και συναρπαστικά παιχνίδια. Από την 3η αγωνιστική ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ιπποκράτη και του ΠΑΟΚ με τον Αθηναϊκό.

Παναθηναϊκός – Ιπποκράτης (26/10 – 12:00)
Οπως και την πρώτη έτσι και τη δεύτερη αγωνιστική ο αγώνας του Παναθηναϊκού αναβλήθηκε, αλλά δεν έγινε μεσοβδόμαδα αυτή τη φορά. Η ομάδα της Σαμαντούρα δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό αν και έπαιξε φιλικό με τα Μελίσσια την Πέμπτη. Κόντρα στον Ιπποκράτη αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες. Από την μεριά του ο Ιπποκράτης ήρθε στην Αθήνα χωρίς άγχος έχει ξεκινήσει ιδανικά το Πρωτάθλημα (2 στα 2) και με όπλα τις Ρασιντ – Κεχαγιά θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο κόντρα στον Πρωταθλητή Ελλάδος. Ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα και την εμπειρία να πάρει τη νίκη μπροστά στο κοινό του στον κατάμεστο Τάφο του Ινδού.

ΠΑΟΚ – Αθηναϊκός (26/10 – 14:00)
Οι δύο ομάδες, οι οποίες τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα του περσινού Πρωταθλήματος, βρίσκονται στην τελευταία θέση μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αμφότερες με πολλά προβλήματα στο παιχνίδι τους δεν έχουν βρει αγωνιστική ταυτότητα. Ο ΠΑΟΚ όπως και ο Αθηναϊκός, δεν έχει το βάθος του πάγκου και στηρίζεται σε 5-6 παίκτριες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Ο Αθηναϊκός έχει σοβαρό πρόβλημα μέσα στη ρακέτα, η οποία μοιάζει με αφύλακτη διάβαση στα τρία πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει. Παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στην προσωπικότητα και στις μονάδες που έχει η κάθε ομάδα, με τον Αθηναϊκό να υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα.

Πρωτέας Βούλας – Ικαρος Καλλιθέας (26/10 – 16:00)
Η ομάδα της Βούλας προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Αθηναϊκού. Εχει το απόλυτο στο Πρωτάθλημα και φιλοξενεί τον Ικαρο, ο οποίος βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία λόγω της αναβολής του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό. Ο Πρωτέας δε θα δυσκολευτεί και αναμένεται να πάρει μια εύκολη νίκη απέναντι στην ομάδα της Καλλιθέας και να κάνει το τρία στα τρία.

Αναγέννηση Ν.Ρ. – Αρης (26/10 – 16:00)
Δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια για τους νεοφώτιστους που ξεκίνησαν με φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν. Κόντρα στον Αρη έχουν πολύ δύσκολο έργο. Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ και η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη. Το Ρύσιο αν κάνει και τρίτη διαδοχική ήττα μπλέκει από νωρίς σε μπελάδες. Δύσκολο παιχνίδι για εκτίμηση, το οποίο αναμένεται να πάει στη δύναμη.

Ελληνικό – Κρόνος Αγ.Δημ. (26/10 – 19.30)
Τελευταίο χρονικά παιχνίδι για την 3η αγωνιστική. Η ομάδα της Καπογιάννη έδειξε την ποιότητά της στον Βύρωνα και πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Αθηναϊκό. Υποδέχεται τον Κρόνο, με τον Θάνο Σόφτση να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του Αγίου Δημητρίου. Ο Κρόνος είναι σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Το Ελληνικό είναι πολύ καλύτερη ομάδα, εύκολα ή δύσκολα θα κάνει το τρία στα τρία.