Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, με τους πρωτοπόρους να δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες.

Κρόνος-Αθηναϊκός (02/09 – 19.00)
Οτι παιχνίδι παίζει ο Κρόνος είναι ντέρμπι, και αυτό το έχει αποδείξει μέσα στο παρκέ. Κυνηγάει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τον Αθηναϊκό τον έχει νικήσει ήδη μία φορά φέτος, αποκλείοντας τον από το Κύπελλο. Ο Σόφτσης παίζει και με τις 12 πάικτριές του, πιέζει σε όλο το γήπεδο κάτι το οποίο θα είναι δύσκολο για τον Αθηναϊκό τον 7-8 παικτριών. Η ομάδα του Βύρωνα έχει τις μονάδες, την προσωπικότητα, κάτι το οποίο απέδειξε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναμένεται πολύ δυνατό και κλειστό παιχνίδι.

Ικαρος Καλλιθέας – Ελληνικό (02/09 – 20.00)
Εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει το Ελληνικό με μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του Πρωταθλήματος, τον Ικαρο Καλλιθέας. Η ομάδα της Καπογιάννη αν αγωνιστεί σοβαρά και σύμφωνα με τις δυνατότητές της θα φύγει με τους δύο βαθμούς από το κλειστό του Εσπέρου.

Κώων Ιπποκράτης-Πρωτέας Βούλας (03/11-12.00)
Δύσκολη έξοδος για τον Πρωτέα στην Κω κόντρα στον Ιπποκράτη. Η ομάδα της Βούλας είναι αήττητη και θέλει να διευρύνει το σερί της κόντρα στους νεοφώτιστους, οι οποίοι έχουν αρχίσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα (δύο νίκες – μία ήττα). Η ομάδα που θα επιβάλει τον ρυθμό της θα πάρει και το ροζ φύλλο. Γρίφος είναι κατά πόσο είναι έτοιμη η Σαμίκα Φρίμαν. Αν ήταν στο ΠΡΟ-ΠΟ θα το παίζαμε τριπλή!

Αναγέννηση ΝΡ-ΠΑΟΚ (03/11 – 12.00)
Το Ρύσιο φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Η Αναγέννηση νίκησε τον Αρη την προηγούμενη αγωνιστική και πέτυχε την παρθενική της νίκη. Θέλει να παίρνει όλα τα ματς στην έδρα της για να έχει καλό πλασάρισμα για τα πλέι άουτ. Ο ΠΑΟΚ με πιθανή ήττα θα βρεθεί ακόμα σε πιο δύσκολη θέση με την Α2 να του χτυπάει νωρίς την πόρτα. Το Ρύσιο είναι καλύτερη ομάδα ως μονάδες, αν δέσει μπορεί τέτοια παιχνίδια να τα κερδίζει. Πολύ δύσκολη η αποστολή για τον ΠΑΟΚ.

Αρης -Παναθηναϊκός (03/11 – 15.00)
Ο Πρωταθλητής Παναθηναϊκός παίζει το πρώτο του δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Φιλοξενείται από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη με τους κιτρινόμαυρους να είναι πολύ καλύτερη ομάδα από πέρσι και να χτυπάνε όλα τα παιχνίδια. Η Ολιβερ είναι στα κυβικά της Ντέλβα και αναμένονται μεγάλες μάχες κάτω από τα καλάθια. Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο βάση εμπειρίας και ποιοτικότερου ρόστερ.