Το Ελληνικό υποδέχεται τον Ιπποκράτη και ο ΠΑΟΚ τον Κρόνο, στα σημαντικότερα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

ΠΑΟΚ-Κρόνος Αγ. Δημ. (09/11 – 14.00)
Ντέρμπι ουραγών. Οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν πετύχει νίκη στο Πρωτάθλημα αναμετριούνται στο Παλατάκι. Ο ΠΑΟΚ έχασε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του τη νίκη, την προηγούμενη αγωνιστική στο Ρύσιο. Αν δεν νικήσει τον Κρόνο τότε θα βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α2. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου έχει αξιόμαχο σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Θεσσαλονίκη.

Αθηναϊκός-Ικαρος Καλλιθέας (09/11 – 16.00)
Η ομάδα του Βύρωνα έχει την ευκαιρία να φτάσει τις τρεις νίκες (διαδοχικές) στο Πρωτάθλημα, μετά από το άσχημα ξεκίνημα. Κόντρα στον Ικαρο, από τις πιο αδύναμες ομάδες του Πρωταθλήματος, η Γκίβενς δεν θα έχει πρόβλημα να νικήσει και μόνη της αν χρειαστεί. Η αμερικανίδα βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, κάτι το οποίο απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Κρόνο.

Ελληνικό-Κώων Ιπποκράτης (09/11 – 19.30)
Η ομάδα του Ιπποκράτη έσπασε το αήττητο του Πρωτέα την προηγούμενη αγωνιστική και αυτό θα επιδιώξει και κόντρα στο Ελληνικό. Η ομάδα από την Κω δυσκολεύεται αρκετά εκτός έδρας και κόντρα στο Ελληνικό χρειάζεται υπερπροσπάθεια. Η ομάδα της Καπογιάννη θέλει να συνεχίσει το αήττητό της κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Πρωτέας Βούλας-Αρης (10/11 – 12.00)
Ο Πρωτέας προσγειώθηκε απότομα στην Κω απέναντι στον Ιπποκράτη, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα. Ο Αρης πάλεψε μέχρι το τέλος την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχασε λόγω διαφοράς ποιότητας. Η ομάδα της Βούλας είναι καλύτερη ως σύνολο και ως μονάδες και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.

Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Ν.Ρ. (10/11-12.00)
Εύκολο πρωϊνό αναμένεται να περάσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι Πρωταθλητές έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στην κορυφή (εκκρεμεί η αναμέτρηση με τον Ικαρο) αρκεί να μην υποτιμήσουν την Αναγέννηση. Η Ντέλβα δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα κόντρα στην φροντ λαιν των νεοφώτιστων.