Το πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Γιώργο Ζευγώλη στον πάγκο του έμελε να είναι… ντέρμπι κορυφής για τον Αθηναϊκό. Οι νταμπλούχες Ελλάδος υποδέχονται αύριο το βράδυ (24/11, 20:00) το Ελληνικό θέλοντας το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να διευρύνουν το αήττητο -εν Ελλάδι- σερί τους και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λολίτα Λύμουρα μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στο Ελληνικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γιώργο Ζευγώλη. “Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό που δίνουμε απέναντι στο Ελληνικό. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες και σοβαρές για 40 λεπτά και να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού της αντίπαλης ομάδας, που είναι η Εβίνα Σταμάτη και η Μπριάνα Μπροκ“, δήλωσε αρχικά η πολύπειρη παίκτρια και συνέχισε αναφερόμενη στο αν η αναμέτρηση απέναντι στο Ελληνικό, είναι πιο δύσκολη από ότι η “μάχη” της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό:

“Όλα τα ματς είναι δύσκολα και τα αντιμετωπίζουμε όλα με την πρέπουσα σοβαρότητα. Παίξαμε ήδη δύο κρίσιμα ματς με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και την Τερψιθέα και το πρόγραμμά μας συνεχίζεται με την αναμέτρηση απέναντι στο Ελληνικό”.

Τέλος η έμπειρη παίκτρια του Αθηναϊκού, μίλησε για τον Γιώργο Ζευγώλη, αλλά και τους Δημήτρη Μητρόπουλο και Κώστα Θαλασσινό: “Προπονητές έχουμε και είναι ο κ. Μητρόπουλος και ο κ. Θαλασσινός. Ο κ. Ζευγώλης είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει και μας στηρίζει και είναι πραγματικά μεγάλη ευλογία για μια γυναικεία ομάδα να έχει στον πάγκο της τον κ. Ζευγώλη”.

Από την πλευρά του ο Κώστας Θαλασσινός, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα μαζί με τον Δημήτρη Μητρόπουλο, δήλωσε: “Ο αγώνας απέναντι στο Ελληνικό, είναι ένα ντέρμπι κορυφής και ουσιαστικά πρόκειται για το τελευταίο δύσκολο ματς από μια σειρά κρίσιμων αγώνων που έχουμε δώσει έως τώρα. Το Ελληνικό, παρότι είναι νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, έχει γεμάτο ρόστερ και αποτελείται από έμπειρες παίκτριες. Εμείς ευχόμαστε να γίνει ένα καλό ματς και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίζουμε το αήττητο σερί μας”.

Ο χρόνος για το αυριανό ντέρμπι κορυφής έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα και το μόνο που απομένει να δούμε, πλέον, είναι ποιος εκ των Μητρόπουλου και Θαλασσινού θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει προπονητικά την ομάδα αναλαμβάνοντας τον ρόλο του πρώτου προπονητή…