Με προγραμματισμό που μοιάζει… εξωπραγματικός για τα ελληνικά δεδομένα ο Αστέρας Εξαρχείων συνεχίζει να αποτελεί τη μοναδική ελληνική ομάδα της Α1 που δραστηριοποιείται στο μεταγραφικό παζάρι. Οι “μελανόλευκες” έχουν μπει δυναμικά στην προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ τους και με στόχο τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας συνεχίζουν να κάνουν τόπο στα νιάτα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Μαζαράκης, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Νίκη Τσακιρίδου, η οποία από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα του Αστέρα. Η 22χρονη φόργουορντ αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα των Κεραυνού Στροβώλου (Κύπρος), Απόλλωνα Καλαμαριάς και Μέγα Αλεξάνδρου. Αν και είναι μόλις 22 ετών, η Τσακιρίδου έχει εμπειρία από τα σαλόνια της Α1, ενώ αποτέλεσε μέλος των εθνικών ομάδων Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών.

Απ ότι φαίνεται η κατάληψη της 5ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα έχει “ανοίξει την όρεξη” στους ανθρώπους του Αστέρα Εξαρχείων καθώς δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να δουν την ομάδα ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Κι ο Ανδρέας Μαζαράκης δεν σταματά να… ονειρεύεται για την ομάδα της καρδιάς του.