Το “κάστρο” της Σόλνα έκανε για ακόμα μια φορά την δουλειά του καθώς η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά κέρδισε εντός έδρας τη Σάλεν με χαρακτηριστική άνεση (63-44). Η σουηδική ομάδα με το έντονο “γαλανόλευκο” χρώμα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την παρουσία της στο εγχώριο πρωτάθλημα αφού εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η συνεισφορά των Βίκυς Βολωνάκη και Άννας Σπυριδοπούλου ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι κάτι παραπάνω από σημαντική, ενώ αμφότερες ξεκίνησαν στην βασική πεντάδα της Σόλνα. Η πολύπειρη σμολ φόργουορντ έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνισή της με τα χρώματα των Σουηδών έχοντας 13π.-7ριμπ.-2ασ.-2κλεψ., ενώ η 25χρονη πάουερ φόργουορντ πέτυχε νταμπλ νταμπλ με 10π. και 10ριμπ..

Παράλληλα, ο Κώστας Κεραμιδάς με δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση στις συζητήσεις με την Καταρίνα Ρίστιτς, κάνοντας ειδική μνεία στην… βοήθεια που βρήκε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους αδερφούς Γιάννη και Σωτήρη Ντάνο, με τη βοήθεια και στήριξη των οποίων μπορέσαμε να φέρουμε στη Σόλνα τόσο τις δύο Ελληνίδες παίκτριες που έχουμε, όσο και την Καταρίνα Ρίστιτς. Με κάνουν να νιώθω ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα και ότι δουλεύω σε ελληνικό σύλλογο. Τους ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου και ελπίζω να τους κάνω χαρούμενους φέρνοντάς τους το πρωτάθλημα”.