Ο Ολυμπιακός έκανε το ένα από τα δυο βήματα που χρειάζονται για να κατακτήσει το κύπελλο επικράτησε και μαλιστα άνετα του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό με την Ελένη Καπογιάννη να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής.

Η Ελληνίδα κόουτς ωστόσο μιλώντας στην κάμερα της ΝΟΒΑ προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αποτάξει τη στάμπα του φαβορί από τον Ολυμπιακό.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε προετοιμαστεί για ένα πιο δύσκολο παιχνίδι, υπήρχε το άγχος ενός νοκ άουτ παιχνιδιού. Βρεθήκαμε σε καλή μέρα, κύλησαν όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον τελικό απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Ξεκουράσαμε κάποιες παίκτριες. Έπρεπε να δώσουμε ανάσες σε κάποιες παίκτριες που θα έχουν περισσότερο βάρος στον τελικό».

Όσο για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό (20/03, 15:00), η Καπογιάννη είπε: «Δεν παίζει ρόλο το 2-0 στο πρωτάθλημα. Τα νοκ άουτ είναι διαφορετικά ματς. Ίσως έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ, αλλά αυτό ίσως λειτουργήσει και εις βάρος μας. Δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας φαβορί. Ετοιμαζόμαστε για τον τελικό απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».