Η Ελένη Καπογιάννη έκανε δηλώσεις μετά την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μίσκολτς και τόνισε ότι παίκτριες της κάθε μέρα γίνονται καλύτερες και ότι το τελευταίο ματς είναι η «μητέρα των μαχών». Επίσης δηλώσεις έκανε η Εβίνα Μάλτση.

Αναλυτικά τι είπαν:

Καπογιάννη: «Θεωρώ ότι η ομάδα μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη. Κερδίζουμε χρόνο για να δείξουν τα κορίτσια στο γήπεδο αυτό που μπορούν να κάνουνε. Ήμασταν βελτιωμένοι στην άμυνά μας και αυτό το δείχνει και το σκορ. Πιστεύω ότι ετοιμάζουν τους εαυτούς τους και ετοιμαζόμαστε και εμείς σαν ομάδα για το επόμενο παιχνίδι το οποίο για εμάς θα είναι η μητέρα των μαχών. Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριές μας για την απόδοσή τους και για τον χαρακτήρα τους όπως θέλω να συγχαρώ και την αντίπαλη ομάδα και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημά τους».

Μάλτση: ««Πιστεύω ότι τα είπε όλα η κόουτς.  Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που είναι ένα παιχνίδι πρόκρισης για εμάς. Φυσικά σε όλα τα ματς υπάρχει το θέμα της ψυχολογίας. Ο κάθε παίκτης «φτιάχνεται» ανάλογα με την ένταση του ματς και την κρισιμότητα. Πάντα είναι μπάσκετ βέβαια, αλλά πάντα υπάρχει τρόπος που προετοιμάζεσαι για τα παιχνίδια. Συγκεντρώνεσαι κάπως περισσότερο, έχεις περισσότερη αδρεναλίνη στο αίμα σου και είσαι λίγο στα κόκκινα».