Εκεί εστίασε τα αιτία της ήττας από τον Παναθηναϊκό η Κατερίνα Σπαθαρου. Η Ελληνίδα γκαρντ του Αθηναϊκού μίλησε στο basketblog.gr για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι λείπει από την ομάδα της ακόμα η εμπειρία για να διαχειριστεί τέτοιες αναμετρήσεις ενώ παράλληλα υπογράμμισε την πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις  ούτος ώστε κάθε εβδομάδα η ομάδα να παρουσιάζεται καλύτερη στο παρκέ.

Κατερίνα θα ήθελα ένα σχόλιο σου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό;

Συγχαρητήρια στην δίκαιη νικη του Παναθηναϊκού . Εμείς μέχρι το πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ και διεκδικούσαμε την νικη, στο τρίτο δεκάλεπτο όμως κάναμε μια κοιλία στην απόδοση μας ο Παναθηναϊκός ξέφυγε πολύ στο σκορ και εμείς όσο και αν προσπαθήσαμε στην 4η περίοδο να καλύψουμε τη διαφορά δεν το καταφέραμε γιατί ήδη ο Παναθηναϊκός είχε πάρει σκορ ασφάλειας το οποίο διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος. Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε την ίδια διάρκεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και η αγωνιστική μας κάμψη στην τρίτη περίοδο μας στέρησε και τη δυνατότητα νίκης.

Συγχαρητήρια και πάλι στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια, εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι να δούμε τα λάθη μας, πιστεύω ότι παλέψαμε το παιχνίδι με μια ομάδα που χτυπάει το πρωτάθλημα και που έχει 2 ισάξιες πεντάδες με παίκτριες πρωτοκλασάτες.

Τι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα σου προκειμένου να διεκδικεί νίκες με ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό;

Ο Αθηναϊκός ξεκίνησε τη χρονιά κάποιοι τον θεωρούσαν ξεγραμμένο, εμείς από τη μεριά μας κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτερες στο παρκέ. Με ρωτήσατε τι λείπει… εμείς είμαστε αυτές που είμαστε  προπονούμαστε καθημερινά πολύ σκληρά και δεν πιστεύω ότι λείπει κάτι.

Ίσως λείπει η εμπειρία, η συνοχή σαν ομάδα γιατί παρατήρησα ότι δεν είχατε διάρκεια στην απόδοση σας και δεν μπορούσατε να διαχειριστείτε μέχρι τέλους την αναμέτρηση;

Πράγματι μας λείπει η διάρκεια. Δεν έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας και πρέπει εκεί να εστιάσουμε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένες στην άμυνα και κάναμε αγωνιστικη κοιλία την όποια και πληρώσαμε.