Το εξαιρετικά βραχύβιο πέρασμα του Αλέξανδρου Μαυρίδη από τον πάγκο του Άρη, άλλαξε σημαντικά τον σχεδιασμό των Θεσσαλονικέων, καθώς η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” αναγκάστηκε να αναζητήσει από πολύ νωρίς διάδοχη κατάσταση για την τεχνική τους ηγεσία.

Ίσως, όμως, δεν χρειαστεί να ψάξουν τόσο πολύ αφού μία από τις λύσεις που εξετάζονται είναι αυτοί του… προπονητή της ομάδας την περσινής σεζόν, Κώστα Κωτούλη. Ο νεαρός τεχνικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Άρη, οι οποίοι εξετάζουν τα υπέρ και τα κατά της πρόσληψής του.

Εναλλακτική λύση αποτελεί η πρόσληψη του Αποστόλη Δεμερτζή, ο οποίος γνωρίζει καλά τα… κατατόπια του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ αφού έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Η εμπειρία του και το γεγονός πως παραμένει… ανενεργός είναι δύο στοιχεία που εξετάζουν σοβαρά στο στρατόπεδο του Άρη θέλοντας να κλείσουν με τον καταλληλότερο τρόπο το κενό που υπάρχει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Τέλος, υπάρχει και ένα… τρίτο (αν και ακραίο) ενδεχόμενο, σύμφωνα με το οποίο το υπηρεσιακό δίδυμο των Μηλιάτη – Κυριαζή θα συνεχίσει να καθοδηγεί τεχνικά τις “κιτρινόμαυρες” και στη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος.