Η Ηρώ Κουφογιάννη προσπάθησε να αλλάξει περιβάλλον, αλλά τελικά παραμένει κάτοικος Κω. Αν και η ίδια είχε ανακοινώσει ότι ο κύκλος της έκλεισε, τώρα με νέα δήλωσή της ανασκευάζει και εξηγεί γιατί συνεχίζει στον Ιπποκράτη.

“Η απόφαση μου άλλαξε γιατί λόγω των διοικητικών διεργασιών και την καθυστέρηση στο να στελεχωθεί η ομάδα έπρεπε να δω τι θα κάνω μιας και δεν ήθελα να βρεθώ χωρίς ομάδα. Είχα διάφορες προτάσεις και συζητήσεις τόσο από ομάδες της Α1 όσο και από Α2, αλλά η επιθυμία μου να επιστρέψω στην Κω σε ένα οικείο περιβάλλον ήταν αρκετή.

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας πιστεύω ότι το σύνολο που δημιουργείται είναι ανταγωνιστικό και ως στόχος της ομάδας σαν νεοφώτιστη είναι αρχικά η παραμονή και από εκεί κ πέρα ότι καλύτερο προκύψει”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια, η οποία θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον αγαπημένο της Ιπποκράτη.

Οι αρχικές… ενστάσεις από πλευράς της κάμφθηκαν, κι έτσι η 26χρονη παίκτρια θα ενισχύσει τις νεοφώτιστες στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.