Με το τριφύλλι στο στήθος θα αγωνίζεται για ακόμα μια χρονιά η Αριστέα Μαγκλάρα αφού η πολύπειρη πόιντ γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Παναθηναϊκό. Η βραχύσωμη πλεϊμέικερ αποτέλεσε τον “ιθύνοντα νου” των “πρασίνων” την περσινή αγωνιστική περίοδο συμβάλλοντας τα μέγιστα (σ.σ.: 8.5 πόντοι, 4.9 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ ανά παιχνίδι) στην κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την έμπειρη γκαρντ Αριστέα Μαγκλάρα.

Για ακόμα ένα χρόνο, η Μαγκλάρα θα φοράει την “πράσινη” φανέλα και η Πρωταθλήτρια δήλωσε ενθουσιασμένη: “Είμαι ευχαριστημένη που ανανέωσα με τον Παναθηναϊκό κάτι που ήταν ο πρώτος στόχος γιατί νιώθω την ομάδα σαν οικογένεια και νιώθω χαρούμενη που θα είμαι άλλη μια αγωνιστική περίοδο εδώ.

Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι ίδια και ακόμα καλύτερη ώστε να δικαιώσουμε όσους πιστεύουν σε μας και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας που μας στήριξαν την περασμένη σεζόν και να ζήσουμε όλοι μαζί μία εξίσου επιτυχημένη πορεία με τίτλους. Εύχομαι στην καινούρια διοίκηση να είναι γούρικη και επιτυχημένη και όσο μπορεί να φέρει τον ερασιτέχνη εκεί που του αξίζει”.