Πρεμιέρα με το… δεξί έκανε η Ταργκοβίστε του Τζώρτζη Δικαιουλάκου. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας, παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε (σ.σ.: Νοβοσέλ και Πασκαλάου) δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και διέσυρε την Κλουζ με 93-42 στην 1η αγωνιστική του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε, έτσι, με το… “καλημέρα” να κάνει αποδεικνύει πως οι άνθρωποι της Ταργκοβίστε πέτυχαν διάνα με την επιλογή τους, αφού η διαφορά των 51 πόντων για αγώνα πρεμιέρας είναι από μόνη της… εντυπωσιακή, ειδικά από τη στιγμή που στο ρουμανικό πρωτάθλημα κάθε ομάδα διαθέτει έξι Αμερικανίδες, καθιστώντας το εξαιρετικά ανταγωνιστικό.

Κορυφαία για την ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και MVP της 1ης αγωνιστικής αναδείχθηκε η Μπάμπκινα που σημείωσε 16 πόντους σε 19 λεπτά, ενώ πολύ καλή ήταν και η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, Γκαμπριέλα Μαρτζινεάν, που προσέθεσε άλλους 16.

ΤΑΡΓΚΟΒΙΣΤΕ (Δικαιουλάκος): Μπάμπκινα 16, Μάτις 15, Μαρτζινεάν 16, Ρόμπινς 13 (1), Χουτάνου 8, Τικονένκο 6, Μίλκοβιτς 5, Ντιακόνου 4, Φιλίπ 3, Στοενέσκου 3 (1), Βορομπέβα 4.
ΚΛΟΥΖ (Κοβάτσιου): Βίντσε 15 (1), Πρέκουπ 2, Φριτζόν 4, Μεσζάρος 1, Ποπ 1, Φερέντζι 19 (1).