Ο Γιώργος Λειβάδης επέστρεψε στον πάγκο του Ικάρου Καλλιθέας και στο πλευρό του θα έχει τη Μαργαρίτα Μάλαμα, η οποία θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια καθώς είχε υπηρετήσει τον σύλλογο (όταν ακόμα ονομαζόταν Εσπερίδες) στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Μαργαρίτα Μάλαμα θα είναι η άμεση συνεργάτης του Γιώργου Λειβάδη στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του Ίκαρου Καλλιθέας ενώ θα είναι προπονήτρια και στο τμήμα νεανίδων του συλλόγου.  

Η νέα προπονήτρια δήλωσε: “Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια, η ομάδα του Ικάρου Καλλιθέας (πρώην Εσπερίδες) ήταν αυτή που μου έδωσε την ευκαιρία, το 1996, σε ηλικία 18 χρονών να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και μου άνοιξε μια μεγάλη πόρτα για τη συνέχεια της αθλητικής μου καριέρας. Ευχαριστώ τον κόουτς Λειβάδη και τη νέα διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και ελπίζω ότι με σκληρή δουλειά θα καταφέρω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους και να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας”.

Who is who

Η Μάλαμα είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα προπονητική Καλαθοσφαίρισης και Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού αλλά είναι παράλληλα και τελειόφοιτος μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών με ειδίκευση στη “Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης”.

Υπήρξε 8 χρόνια προπονήτρια στο γυναικείο τμήμα του ΜΕΛΑΣ αλλά και στα τμήματα υποδομών του συλλόγου στην Α’ ΕΣΚΑ, βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού το 2008-’09 υπεύθυνη για το σκάουτιγκ ενώ για τρία χρόνια ήταν προπονήτρια του αναπτυξιακού προγράμματος ΕΟΚ – ΕΣΚΑ.

Σαν αθλήτρια έχει αγωνιστεί σε ΜΕΛΑΣ, Ιωνικό Νικαίας, Εσπερίδες, Κομοτηνή, Αστέρα Εξαρχείων ενώ έχει αγωνιστεί στην Εθνική στους Μεσογειακούς αγώνες της Τυνησίας.