Στην έλλειψη των ριμπάουντ και στο αρκετό άγχος που είχαν οι παίκτριές του, χρέωσε την ήττα της ομάδας του, ο προπονητής του Αθηναϊκού, Γιώργος Λειβάδης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, για τον ημιτελικό του Final-4 των γυναικών.  

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Έπαιξε καλύτερα και πιο παθιασμένα από εμάς, είχε πάρα πολύ υπομονή και δίκαια πήρε τη νίκη. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Είχαμε πολύ άγχος και χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Μόνο η Ντεσρός μας πήρε δώδεκα επιθετικά εκ των οποίων τα 11 ήταν καλάθι. Δεν παίζουμε πολύ στο λόου ποστ γιατί δεν έχουμε καθαρό πεντάρι με εξαίρεση την Ισκίογλου».

Τέλος, στάθηκε στο γεγονός, πως  η ομάδα του αγωνίστηκε χωρίς καθαρό πεντάρι, ενώ τόνισε πως δεν μπόρεσαν να βρουν την απαραίτητη ηρεμία, κατά τη διάρκεια του ματς.

“Παίξαμε χωρίς ξένη, αλλά χωρίς ξένη είχαμε παίξει και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος και είχαμε κερδίσει. Το άγχος και το ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι ήταν τα αίτια της ήττας, ενώ επηρέασε και το ότι δεν έχουμε καθαρό πεντάρι” ήταν τα λόγια του τεχνικού του Αθηναϊκού.