Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο το Σάββατο(29/11) απένααντι στην Τερψιθέα, την οποία νίκησε με 62-44 στο άδειο λόγω τιμωρίας “Παύλος Γιαννακόπουλος” στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η ασίσταντ του Παναθηναϊκού, Μαργαρίτα Μάλαμα, ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή στην αναμέτρηση, αντικαθιστώντας τον αδιάθετο Πέτρο Πρέκα στο “τιμόνι” του “τριφυλλιού”. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την εμφάνιση της ομάδας, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρξει επανάπαυση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, ενώ μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε ροτέισον και να χρησιμοποιήσουμε κι άλλες παίκτριες. Από την πλευρά μας, μείναμε συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτά που έπρεπε ώστε να φθάσουμε στη νίκη. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται και προσαρμόζονται και οι καινούριες παίκτριες κι αρχίζουν να καταλαβαίνουν κι εκείνες τι απαιτήσεις και ποιους στόχους έχουμε. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε, διότι εάν μείνουμε στάσιμοι θα πηγαίνουμε προς τα πίσω. Πρέπει κάθε φορά να προσθέτουμε νέα θετικά στοιχεία”.

Για το γεγονός πως αγωνίστηκαν μπροστά σε άδειες κερκίδες, καθώς το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών, απάντησε: “Είναι αλήθεια ότι έχουμε συνηθίσει να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να μας δίνει μεγάλη ώθηση και για αυτό ήμασταν λίγο μουδιασμένες στην αρχή του αγώνα. Περισσότερο είχαμε την αίσθηση ότι δεν παίζουμε σε ένα επίσημο παιχνίδι, αλλά σε φιλικό. Ωστόσο, θα πρέπει να το ξεπεράσουμε, διότι θα αγωνιστούμε σε άδειο γήπεδο άλλες δύο φορές”.