Οι Πειραιώτισσες επιβλήθηκαν της Νίκης Λευκάδας, εκτός έδρας, όμως ο προπονητής τους δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη νοοτροπία τους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη: «Παρ’ όλο που θεωρώ ότι είχαμε κάνει πολύ καλή δουλειά σε σχέση με την αντιμετώπιση του παιχνιδιού και αναφορικά με την ωριμότητα που έπρεπε να δείξουμε, δεν τα πήγαμε καλά στην αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα διορθώθηκαν και σίγουρα παίξαμε πολύ καλύτερα σε άμυνα και επίθεση. Αλλά το θέμα είναι πως η νοοτροπία αυτή δεν έχει καμία λογική και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι παίζει στον Ολυμπιακό. Πρέπει κάθε φορά να είσαι έτοιμος και κάθε φορά να έχεις την απόλυτη συγκέντρωση με οποιοδήποτε παίζεις και σε οποιοδήποτε γήπεδο».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις παίκτριές του και την ετοιμότητά τους: «Θεωρώ ότι δεν σημαίνει κάτι το ότι έχουμε ένα πολύ καλό ροστερ και θα κερδίζουμε μόνο και μόνο επειδή φοράμε την ερυθρόλευκη φανέλα. Γιατί και οι άλλες ομάδες παίζουν και είναι δεδομένο και σίγουρο ότι θέλουν να σε βρουν σε μια μορφή που θα τους έχεις υποτιμήσει και σε μια κακή φάση, για να κάνουν και το όνειρό τους πραγματικότητα. Πρέπει να είσαι πάντα στο 100% και να μπαίνεις σε ένα παιχνίδι για να παίζεις αυτό που είσαι ικανός να κάνεις. Δεν μπορούμε να μπαίνουμε στη λογική να παίζουμε 10 λεπτά και να.. καθαρίζουμε ένα παιχνίδι. Δεν έχει νόημα και λογική μπάσκετ αυτό το πράγμα. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις όλοι είναι πειθαρχημένοι και δεν έχω κάποιο παράπονο, αλλά σε κάποια παιχνίδια όπως και το σημερινό (χθεσινό, 27/01) δεν υπήρχε η ετοιμότητα  και η συγκέντρωση που απαιτούμε να υπάρχει σε κάθε μας αναμέτρηση».

Η Εβίνα Μάλτση, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, επεσήμανε: «Ήταν άλλο ένα παιχνίδι που αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και σοβαρότητα. Υπήρξαν κάποια πράγματα που δεν μας βγήκαν στο ξεκίνημα. Λίγο το ταξίδι και λίγο ότι παίζαμε εκτός έδρας… Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες όμως και θα τα διορθώσουμε όλα στην προπόνηση και θα βελτιώσουμε κατά πολύ την εικόνα μας. Εμείς κρατάμε τη νίκη και πάνω από όλα συγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας για την εμφάνιση και την προσπάθεια». Δηλώσεις έκανε και η Ιβόν Άντερσον: «Ήταν σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στην έντασή του. Κάθε φορά που παίζουμε μακριά από το σπίτι μας γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε σκληρά ματς. Ναι, σήμερα (χθες, 27/01) έπαιξαν καλά, αλλά ευτυχώς ήμασταν προετοιμασμένες και αντιδράσαμε σωστά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».