Πικραμένος από τον τρόπο που γνώρισε την ήττα η ομάδα του από τον Πρωτέα Βούλας, στον τελικό του Final-4 των γυναικών, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ευριπίδης Μελετιάδης. Αρχικά, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην αντίπαλη ομάδα για την εμφάνισή τους, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου.

“Συγχαρητήρια στον Πρωτέα Βούλας και για την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω και από τότε που ήμουν παίκτης. Για αυτό το μπάσκετ είναι το καλύτερο άθλημα“. Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, επισήμανε πως για 35 λεπτά, δεν άξιζαν τον τίτλο, ενώ στα τελευταία πέντε, ανέβασαν την απόδοσή τους και θα μπορούσαν να έχουν φύγει χαρούμενοι από το κλειστό της Νέας Ιωνίας του Βόλου: “Για τριανταπέντε λεπτά δεν αξίζαμε τη νίκη και αυτό με πληγώνει περισσότερο. Καλύτερα να χάναμε με 6-7 πόντους όσο χάναμε σε εκείνο το διάστημα παρά στο τέλος έτσι όπως χάσαμε. Στα 9 χάσαμε λέι απ κορασίδας. Η παίκτρια ήταν μόνη με το καλάθι και αντί να το βάλει και να γύρει η πλάστιγγα υπέρ μας, φάγαμε το τελευταίο λέι απ και χάσαμε”.

Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριές του για την προσπάθεια και ευχήθηκε στον Πρωτέα Βούλας να πρωταγωνιστήσει, τη νέα σεζόν, στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ. “Συγχαρητήρια και στις παίκτριές μου μέσα από την καρδιά μου και στον Πρωτέα και τον Αλέκο. Αν συνεχίσει έτσι ο Πρωτέας σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στην Α1. Όσο αφορά στον ΠΑΟΚ έχουμε νεανικό ρόστερ και υπό προϋποθέσεις το μέλλον μας ανήκει. Με μια χρονιά δεν έρχεται η καταξίωση αλλά με σταθερή πορεία μέσα στα χρόνια” δήλωσε κλείνοντας ο κόουτς.