Σταθερός στην άποψή  του, πως ο Αθηναϊκός ήταν το μεγάλο φαβορί για τον τελικό, έμεινε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως τελικά η δική του ομάδα είναι εκείνη που θα αγωνιστεί αύριο στο μεγάλο ματς.

“Τώρα που το σκέφτομαι και αφού έχουν περάσει περίπου 20 λεπτά, αν παίζαμε αύριο με τον Αθηναϊκό, το ίδιο θα έλεγα… ότι είναι το φαβορί. Ήταν εξ αρχής το μεγάλο φαβορί και ίσως αυτό να του δημιούργησε περισσότερο άγχος. Είχα πει στις παίκτριές μου πως ακόμη και με είκοσι πόντους να χάσουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ότι από αυτό το παιχνίδι θα είχαμε μόνο κέρδος” ήταν τα πρώτα λόγια του κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ευριπίδης Μελετιάδης, είπε: “Είχαμε διάρκεια και δεν παρασυρθήκαμε όταν ο Αθηναϊκός έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με τρεις πόντους. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα. Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία ΠΑΟΚ, οπότε χωρίς άγχος θα αντιμετωπίσουμε και τον επόμενο αντίπαλο“.

Συνεχίζοντας, ο πανευτυχής προπονητής δήλωσε, πως όλη φετινή χρονιά είναι σαν ένα όνειρο για εκείνον, αφού η αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή, και αύριο θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και έναν τίτλο.
 
“Είχα πει πριν το τζάμπολ της διοργάνωσης ότι θέλω να απορροφήσω την κάθε στιγμή και αυτό κάνω… Το ζω. Όλα τα μπράβο και τα συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια. Αυτές είναι οι πρωταγωνίστριες και όχι το τεχνικό τιμ. Ζητώ συγγνώμη από τον φίλο μου τον Λειβάδη γιατί καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να χάνεις από μια μικρότερη ομάδα, όμως η ζωή συνεχίζεται. Του εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια. Ό, τι καλύτερο για το μεγαθήριο που λέγεται Αθηναϊκός“.

Όσον αφορά, για τον πιο θα ήθελε να έχει αντίπαλο στο αυριανό ματς, είπε:  “Θα ήθελα τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω δει τον Πρωτέα, αλλά έχω ακούσει ότι αν έπαιζε στην Α1 θα ήταν σίγουρα στην πρώτη 5άδα. Θα ήθελα τον Παναθηναϊκό για λόγους πρεστίζ αλλά και για να μην παίξουμε με άγχος. Όλη αυτή η χρονιά είναι ένα όνειρο για τον ΠΑΟΚ“.

Σε δηλώσεις προχώρησε και η Σταυρούλα Σπανίδου, η οποία και στάθηκε στο γεγονός, πως εκείνη και οι συμπαίκτριές της κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, στο πρώτο Final-4 που συμμετέχουν.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόκρισή μας στον τελικό στην πρώτη μας συμμετοχή στο φάιναλ φορ. Εχουμε καιρό να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον τελικό, όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο” ήταν τα λόγια της παίκτριας του “Δικεφάλου του Βορρά”.