Η Αθηνά Ζέρβα θα κρατάει στα χέρια της τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Κρόνου Γέρακα στη νέα σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών. Η ομάδα ανακοίνωσε ότι η έμπειρη προπονήτρια αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και στις Γυναίκες, αλλά και στις Νεάνιδες του συλλόγου. Μέσα σε όλα, ο Κρόνος Γέρακα ανακοίνωσε και μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς έκλεισε την Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη. Η έμπειρη αθλήτρια αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Κατόπιν της αναγκαστικής λόγω βεβαρημένου προγράμματος λύσης της αρχικής συνεργασίας με τον coach Γιάννη Αντωνόπουλο, χρέη head coach στις ομάδες των νεανίδων-γυναικών αναλαμβάνει η Αθηνά Ζέρβα. Η έμπειρη και πολυνίκης προπονήτρια, διακεκριμένη με την Εθνική Κωφών και όχι μόνο, αποτελεί εγγύηση για τη συνέχεια και την περαιτέρω εξέλιξη της κατά γενική ομολογία επιτυχημένης πορείας του ΚΡΟΝΟΥ ΓΕΡΑΚΑ. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».