Δύο νέα πρόσωπα καλωσόρισε στις τάξεις του ο Αθηναϊκός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Παυλοπούλου και της Χριστίνας Μαυροζίδου. Με τις προσθήκες αυτές, η ομάδα του Βύρωνα δείχνει την πρόθεση της να επενδύσει στο μέλλον, όπως τόνισε στις δηλώσεις και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζευγώλης.

“Ειναι μια επένδυση στο μέλλον που κάνει ο Αθηναϊκός, ο οποίος μεταξύ άλλων δείχνει και ότι τιμά την υπογραφή του. Η Χριστίνα τραυματίστηκε, αλλά εμείς είμαστε εδώ”, είπε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: “Είναι στο  χέρι των κοριτσιων που έχουν αμφότερα ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, να γίνουν καλά και να διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα. Και οι δύο είναι πολύ ταλαντούχες”.

Οι δύο παίκτριες μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, με την Μαρία Παυλοπούλου να δηλώνει: “Είναι μεγάλη μου τιμή που μια ομάδα αυτού του επιπέδου θέλησε να με εντάξει στο ρόστερ της. Το να φοράς την φανέλα του Αθηναϊκού εκτός από τιμή, είναι και πρόκληση για εμένα. Γιατί θέλω να αποδώσω τα μέγιστα και να τον βοηθήσω να παραμείνει στο επίπεδο που βρίσκεται. Είναι πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ο Αθηναϊκός είναι μια ομάδα με ιστορίαπου έχει πάντα πολύ υψηλές βλέψεις, οπότε ο φετινός στόχος δεν είναι άλλος από την επανάληψη του νταμπλ”.

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Ναυροζίδου, είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φοράω πλέον την φανέλα του Αθηναϊκού. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν μετά τον τραυματισμό μου.

Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω την αποκατάσταση οσο πιο γρηγορα γίνεται. Έχω πολύ όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι αυτό θα το εκμεταλλευτεί ο Αθηναϊκός. Χαίρομαι που με δέχθηκε ως μέλος της οικογένειάς του και θα κάνω τα πάντα για να του το ανταποδώσω.

Είμαι χαρούμενη που και φέτος θα είμαι συμπαίκτρια με την Παυλοπούλου, με την οποία αγωνιζόμασταν μαζί και στον ΔΑΣΑΛ. Ελπίζω η χρονιά να είναι και φέτος απόλυτα επιτυχημένη για τον Αθηναϊκό και να κατακτήσει το νταμπλ”.