Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε άνετα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και η Μαρί Ρόζα Μπόνη έδωσε το σύνθημα για το πρώτο τρόπαιο για τις γυναικείας ομάδας των «ερυθρολεύκων».

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και φτάσαμε σε μια άνετη νίκη. Τώρα το μυαλό μας είναι στον τελικό. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει δυνατά στο αγώνα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας που θα μας δώσει την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού», δήλωσε η παίκτρια του Ολυμπιακού.

Μπήκαμε σοβαρά στον αγώνα, φτιάξαμε την άμυνά μας μετά το δεύτερο δεκάλεπτο, ανεβήκαμε και αυτό είναι το ατού μας. Ήμασταν σε καλή επιθετική μέρα και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Όσον αφορά στον τελικό ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όλες οι ομάδες του τουρνουά είναι φορμαρισμένες. Ο τελικός είναι διαφορετικό και δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ελπίζω και εύχομαι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».