Ασταμάτητη μοιάζει να είναι τις τελευταίες εβδομάδες η Σόλνα Βίκινγκς, ειδικά από τη στιγμή που προστέθηκε στο δυναμικό της Βίκυ Βολωνάκη. Η πολύπειρη φόργουορντ συνεχίζει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες και μαζί με την Άννα Σπυριδοπούλου δείχνουν να αποτελούν… το δίδυμο της επιτυχίας για τη σουηδική ομάδα. Το σύνολο του Κώστα Κεραμιδά άλωσε την έδρα της Κβάρνμπι με 57-53, κυρίως γιατί έπαιξε πολύ καλή άμυνα, αλλά κι επειδή είδε το “γαλανόλεκο” δίδυμο να συμβάλλει τα μέγιστα.

Η πρώην παίκτρια της Τερψιθέας δεν χρειάστηκε παρά λίγες ημέρες για να μπει… στο κλίμα και μόλις στη δεύτερη εμφάνισή της με τη φανέλα της Σόλνα “άγγιξε” το νταμπλ νταμπλ (9π.-10ριμπ.). Άξια συμπαραστάτριά της ήταν η Βίκυ Βολωνάκη, η οποία είχε 7π. και 4ριμπ., ενώ ήταν αυτή που με εύστοχο τρίποντο λίγο πριν το τέλος του αγώνα χάρισε τη νίκη στην ομάδα της.

Έτσι, η σουηδική ομάδα διατηρήθηκε στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και, πλέον, προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Ουντομινάτε την προσεχή Τετάρτη (19/12).