Ο Άρης ήταν η τελευταία ομάδα που προκρίθηκε στη Β φάση του κυπέλλου γυναικών. Οι «Κιτρινόμαυρες» επικράτησαν με 60-51 του Ηρακλή και σφράγισαν το ραντεβού τους με τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Αρης ήταν πολύ καλύτερος από τον Ηρακλή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δεν το έχασε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητές:Γραικός, Λουλουδιάδης.

Δεκάλεπτα:17-14, 33-29, 47-44, 60-51

Άρης (Ατακτίδης):Κυλαζίδου 12, Γιαννοπούλου 21, Αντωνιάδου Σ., Κατσαμούρη, Αντωνιάδου Α. 2, Ακσεχέρογλου 2, Χρηστίδου, Τράντα 9, Παπαρδέλα 6, Τσινέκε Κ. 5, Ιγγλέζου 3 (1).

Ηρακλής (Πολυμένης):Τσουμπερλή, Ελευθεριάδου, Παπαβασιλείου 11, Οικονόμου 7 (1), Μαρκουλάκη, Ξανθοπούλου, Ψαρρά 9(2), Κομνηνού 2, Γεροστεργίου 5 (1), Τσίτσιου 7, Λογδανίδου 8, Ντάλα 2.

Τα ζευγαρια της Β φάσης

Οι αγωνες της Β φάσης του κυπέλλου Ελλάδας θα λάβουν χώρα την Κυριακή(4/10) και από τις αναμετρήσεις ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλας με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, του Αθηναϊκού με την Νίκη Λευκάδας και του Ιπποκράτη με τον Άρη Πετρούπολης. Οι δυο αιώνιοι έχουν φαινομενικά εύκολο ρόλο με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει το Σπόρτιγκ στα Πατησιά και τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στην Καλλιθέα απέναντι στον Ίκαρο.

Αναλυτικα το προγραμμα

Σπόρτιγκ – Ολυμπιακός

Α.Ε. Πυλαίας – Γ.Σ. Αγ. Παρασκευής

Αθηναϊκός ΑΣ – Α.Σ. Νίκης Λευκάδας

Άρης – Α.Σ. ΠΑΟΚ

Γ.Σ. Ίκαρος Καλλιθέας – Παναθηναϊκός

Ολύμπια Λάρισας – Α.Ο. Τερψιθέας Γλυφάδας

ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας – Γ.Σ. Κρόνος Αγ. Δημ.

Α.Σ. Κωων Ιπποκράτης – Άρης Πετρούπολης

Θάνος Φωτόπουλος