Οι Βίκινγκς του Κώστα Κεραμιδά και των Βολονάκη και Σπυριδοπούλου ηττήθηκαν και στον τρίτο τελικό του σουηδικού πρωταθλήματος γυναικών από το Νόρσοπινγκ και έτσι τερμάτισαν στη 2η θέση, ωστόσο η γεύση που έμεινε είναι πέρα για πέρα γλυκιά. Η αποθέωση που γνώρισαν κατά την απονομή των αργυρών μεταλλίων οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού στο κατάμεστο “STADIUM” του Νόρσοπινγκ ήταν το καλύτερο.

Μετά το τέλος του τρίτου τελικού ο Κώστας Κεραμιδάς, δήλωσε: “Ήταν μια μοναδική εμπειρία όλο το “ταξίδι” στη Σουηδία. Είμαι πολύ περήφανος για τις παίκτριες μου. Ειδικά μετά τα Χριστούγεννα κάθε αγώνας ήταν και μια κατάθεση ψυχής. Κάναμε απίστευτες ανατροπές στον τελικό το Νορσοπινγκ ήταν ανίκητο βρήκε λύσεις σε ότι τρυκ κι αν δοκιμάσαμε. Είναι μια πλήρης ομάδα”.

Από την πλευρά της η Βολονάκη, είπε: “Η χρόνια αυτή μπορεί να συγκριθεί για μένα μόνο με τη χρονιά της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού όταν ήμουν στον Αθηναϊκό. Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς που με πίστεψε και με έφερε εδώ”.

Τέλος η Σπυριδοπούλου, ανέφερε: “Έζησα μια μοναδική εμπειρία, το σουηδικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο δυνατό από το ελληνικό, το ένιωσα πολύ καλά γιατί το ένα Σάββατο είχα παίξει στο ντέρμπι κόντρα στο Ελληνικό και το άλλο Σάββατο έπαιξα με τους Βίκινγκς και δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που βίωνα. Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς Κεραμιδά που με έφερε, με πίστεψε και με βοήθησε τόσο πολύ στη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Νιώθω πολύ καλύτερη παίκτρια”.